Barcsi Hírekhirdetés

Videótár

 
Letöltés
Elemek múzeumának tárlata
Megtekintés >
Letöltés
Egy nap a lovasokkal Barcson
Megtekintés >
Letöltés
Életmód és háztartás a régi Barcson
Megtekintés >
Letöltés
Félezer motor dübörgött fel
Megtekintés >
Letöltés
Jubiláló gimnázium
Megtekintés >
Letöltés
Cserekapcsolatok a barcsi gimiben
Megtekintés >

Ismertető

Ezeken az oldalakon a barcsi Híd Televízió videoarchívumában böngészhet, ahol megnézheti a Barcsi Hírek számára készített anyagainkat. A videók megtekintéséhéz Windows Media Player-re van szükség. Ellenőrizze itt.

Segítség: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer

Jelenleg 2212 videó között böngészhet, összesen 330.4 óra videó található az archívumban.

Keresés: [Keress]
 
< előző oldal következő oldal >Varroda települ Barcsra
Elismerés a vizimentőknek
Folytatódik a helyreállítás
Katasztrófavédelmi gyakorlatok Barcson
Egyre többen vízitúráznak
Várja a szurkolókat Virovitica
Kevesebb színházi előadás Barcson
Véradás augusztusban
Falunap Szulokban
Félszáznál több külföldi diák tanul magyarul a PTE-n
A Mecseki Kisvasút titkai: tábor gyerekeknek
Üldözőbe vette a tolvajt az idős hölgy
Nagyatád is bekamerázza legfontosabb köztereit
Beoltják HPV vírus ellen a hetedikes lányokat
Életet mentett a Dráván a barcsi vízi mentőAz OTP csoport és tagjai - az OTP Bank, az OTP Jelzálogbank, a Merkantil Bank és az OTP Lakástakarék - élni fog a devizahiteles törvény adta perlési joggal a hitelszerződéseik tisztességtelenségének vélelme ellen, és mérlegeli, hogy a törvénnyel kapcsolatban az Alkotmánybírósághoz fordul - közölte a csoport szerdán az MTI-vel.

A közlemény hangsúlyozza: az OTP csoport továbbra is fenntartja azon álláspontját, hogy hitelszerződés-kötési és -módosítási gyakorlata mindenkor megfelelt az aktuális törvényi szabályozásnak. Ezt a pénzügyi felügyelet is folyamatosan ellenőrizte és megfelelőnek minősítette. A bank MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a jelenlegi jogszabályban - a "Kúriának a pénzügyi intézmények fogyasztói kölcsönszerződéseire vonatkozó jogegységi határozatával kapcsolatos egyes kérdések rendezéséről" szóló törvényben - kimondott, illetve megdönthető vélelemként rögzített feltételek új, a devizahitel szerződések megkötésének időpontjában ismeretlen elvárásokra alapulnak.

Forrás: ProfitLine.hu

Így csökkentené az EU a rezsiköltségeket

2020-ra 20, 2030-ra 30 százalékkal szeretné csökkenteni az energiafelhasználást az EU a 2010-es szinthez képest - derül ki az Európai Bizottság javaslatából. Brüsszel szerint a legolcsóbb energia az, amit nem használunk fel. Emellett 1 százalékos energiamegtakarítás 2,6 százalékkal csökkentheti az európai országok földgázimportját. Ha a cél teljesül, hat év múlva minden háztartás éves rezsiszámlája 465 euróval (143 ezer forint) csökken. Ehhez csupán a már elfogadott energiahatékonysági jogszabályokat kellene megvalósítani. Járulékos haszon, hogy az ilyen lakásokban javul az életminőség.

Forrás: Haszon.hu